Старши треньорът на Берое Петър Хубчев коментира след загубата с 1:4 от Локо София: "Тепърва ще коментираме причините. Получихме два гола във възможно най-неподходящите моменти. Териториално като че ли владеехме повече топката, но такава е играта на Локомотив - на контраатаки."

"Имахме две-три възможности да се върнем в мача, но не успяхме да ги реализираме. До края видях желание за гол. Борихме се до края," продължи той. 

"Загубихме целия отбор, а не от това, че един или двама не са играли. Ние имаме 20-25 човека, всеки трябва да се бори за мястото си," добави наставникът за отсъствието на ключови футболисти на старозагорци.

"Този отбор вече няколко пъти в последните години доказва характера си. Аз може би вече ставам смешен, като казвам, че си познавам момчетата, че им знам възможностите. Те имат характер да се представят във всеки мач на върха на възможностите си," каза още Хубчев. "Всичко е възможно в спорта. Откакто съм тук, някяколко пъти сме изпадали в такива ситуации. Няма да позволим момчетата да рухнат."