Старши треньорът на Локомотив София Димитър Васев призна, че неговият тим се е представил много силно при успеха с 4:1 над Берое в Стара Загора. Той обаче отказа да определи мача от 24-ия плейофен кръг като най-силния на тима си дотук.

„Да, силен двубой, но чак най-силен... Всички двубои, в които победихме, имат своята стойност. Много труден мач, много воля и себераздаване бяха нужни. Благодаря на момчетата, перфектен мач направиха“, каза Васев.

„Не бяхме изненадани и трябваше да бъдем търпеливи, да си изчакаме моментите. Получиха се перфектни контраатаки на скорост. Това, което планирахме, се получи.“

„Аз казах, че тези мачове от първата шестица са подарък за отбора – да търсят максимум изява срещу силни противници. Не е поставена никаква цел пред отбора. Просто искаме да завършим този силен сезон, който правим, по най-добрия начин.

Колкото до следващия мач от А група, в който Локомотив посреща Лудогорец, Васев заяви: „Имаме трудности, то се вижда. Радвам се, че въпреки тях се справяме. Не знам какво е състоянието на Шехуди (който бе сменен принудително през първата част – б.р.), но ще дадем най-доброто.“