Наставникът на ЦСКА Христо Янев имаше някои забележки към представянето на играчите си в контролата с Динамо Киев. Неговите момчета паднаха с 0:3 в контролата в Австрия, а треньорът отчете, че се допускат грешки на ниво "детска градина". 

"Допускаме елементарни грешки, които ни костват много. Ясно е, че е такъв етапът сега, но не е хубаво. Отборът играе добре, тичат доста момчетата, но допускаме грешки на ниво детска градина, което не е добре за нас." 

"На тоя етап не сме готови да изиграем 90 минути, тренираме здраво. Те се влагат максимално, затова е нормално да им тежат краката накрая, но не е нормално да се допускат такива грешки", сподели Янев пред Diema Sport 2.

В състава му имаше много млади момчета и Янев отговори дали ще разчита на тях и занапред и какви са целите пред него.  

"Ще разчитаме когато е възможно и когато можем да ги внедрим в отбора на младите момчета. На мен ми е ясно, че преследваме победи. Виждаме къде са ни грешките, работим да ги отстраняваме", сподели Янев и коментира какво е състоянието на последното ново попълнение Давид Симао, който игра само четвърт час. 

"Симао е много далеч от останалите, ще му трябват поне 2-3 седмици да влезе във форма и да догони другите. Ако тогава е ОК, надявам се да помогне на останалите впоследствие", сподели Янев и коментира какво е състоянието на останалите с проблеми. 

"Има отсъстващи, които са важни за отбора. Дюлгеров има травма, получи малко почивка, но се надявам да е на линия за Интер. Изпитваме недостиг на някои позиции, но го правим, за да запазим здравето на другите", завърши треньорът на ЦСКА-София.