Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана доволен от успеха на своя тим с 3:1 над Славия в мача от 25-ия кръг на А група.

Наставникът изрази задоволството си от възможността Марселиньо да се присъедини към националния отбор на България.

„Доволен съм, разбира се. Още през седмицата казах, че Славия е добър отбор. Влязохме малко разсеяни в мача, но след това видяхте, че имахме добър контрол. След това, като влязоха головете, отборът започна да играе много по-комбинативен футбол, което търсим от тях“, сподели Дерменджиев пред Diema Sport.

„Данчо Минев в последния момент имаше определени проблеми и затова не влезе да играе. Освен на колективната игра разчитаме и на индивидуалната класа, това важи и за Джонатан Кафу.“

„Статистиката си е статистика, но ние играем мач за мач. Когато отборът започне поредица от такива победи и се получава така, че понякога се излиза рутинно и не влагат голяма умисъл за силата на противника. Едва на терена усещат силата на съперника“, коментира наставникът на Лудогорец.

„Много съм доволен, че Марселиньо ще играе за българския национален отбор. Мисля, че ще допринесе и ще донесе разликата. Мисля, че бързо ще се сработи с останалите играчи. Познава българските футболисти и стила на тима. Това е много добре, че Марселиньо има право да играе за българския национален тим“, завърши Дерменджиев.