Наставникът на Славия Александър Тарханов призна превъзходството на шампиона Лудогорец в двубоя между двата тима в Разград. Домакините се наложиха с 3:1, въпреки че столичани пропуснаха няколко отлични възможности за гол във вратата на Владислав Стоянов.

„Видяхте разликата в класите, особено при разиграването на топката. Получи се много интересен и любопитен мач. Пропуснахме шансовете си още през първото полувреме. Класата на двата отбора е различна. Доволен съм от играта в защита. Допуснахме грешки може би защото атакувахме много. Лудогорец е по-добър отбор не само от Славия, но и от повечето български клубове“, коментира Тарханов.

„Доволен съм от включването на Йонов, който започна като титуляр. Надявам се, че занапред ще мога да разчитам и на други момчета от школата на Славия. Ндунгала се провини и бе наказан. Затова не попадна в групата за мача днес.“

„Предстои ни мач с Левски. Подготовката за даден мач, не е това, което се случва на терена. Видя се и днес срещу Лудогорец. Някои неща, които бяхме говорили на тренировките не се получиха. Левски също е добър отбор. Искам да изпълним указанията срещу тях“, завърши руският специалист.