Отборът на ЦСКА София се изправя срещу Интер в последната си контрола на австрийска земя. Това е най-престижната проверка за състава на Христо Янев, а в последните 20 години български отбор не е организирал подобен приятелски мач. 

Спарингът е насрочен за 19.00 часа и ще бъде предаван по Diema Sport и Gong Play, както и ще бъде следен минута по минута в сайта Gong.bg.

Проверката се явява една от най-добрите възможности „червените“ да сверят часовниците си на какъв етап от подготовка са си, преди представянето на отбора срещу Удинезе.

Момчетата на Христо Янев показаха известни колебания в някои от контролите си в Австрия до момента, като претърпяха поражения от Динамо Киев с 0:3 и Краснодар с 2:5. За сметка на това постигнаха успех над Легия Варшава с 1:0.

Същевременно добрата новина за ЦСКА София дойде преди ден от България, след като стана ясно, че Министерството на спорта прекратява договора за стадион „Българска армия“ и базите в Панчарево с дружеството ПФК ЦСКА АД, което се намира в производство по несъстоятелност. Така напрежението кой ще играе на стадиона в Борисовата градина е на път да изчезне.