Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че знае за прословутите змии и това, което се прави зад гърба му, но се надява целият отбор да е като юмрук.

„Успешен сезон, но не и година. Имахме малшанс да отпаднем в турнира за Купата на УЕФА, а също така и отпаднахме за Купата на България. Не трябва да се самозабравяме”, сподели специалистът.

„Вторият сезон ще бъде много по-тежък, отколкото сега. Предстои ни една битка, която трябва да спечелим. Много се заблуждаваме, че ще ни бъде лесно. Напротив ще бъде много трудно”, добави наставникът на „армейците”.

„Аз съм сигурен, че няма слаби треньори. Има такива с по-голям шанс и с по-малък. Всички мачове са трудни, но най-вече този с Тулуза. Не се връщам към този двубой. Цел номер едно е да спечелим шампионската титла. Няма несменяеми треньори. Знам, че рано или късно ще си тръгна”, коментира старши треньорът на ЦСКА.

„Аз съм подготвен за това. Наистина се чувствам като у дома си. Знам за прословутите змии и това, което се прави зад гърба ми. Сега, когато има успехи всичко е розово. Екипът се вижда до колко е силен в трудните моменти. Надявам се ЦСКА да е това, което видяхме в първите 20 минути срещу Левски и двата мача срещу Тулуза. Трябва отборът да има постоянност в изявите си”, завърши Стойчо Младенов.