„Днес играхме 11 срещу 14”, бяха първите думи на старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов след края на двубоя Литекс – ЦСКА (1:1).

Срещата предложи всичко, което може да се види в един футболен мач – два гола, три червени и девет жълти картона и истински екшън на терена. Наставникът на „армейците” нападна съдията Цветан Георгиев.

„Два добри отбора, на които им попречиха да играят футбол. Слаб технически и тактически – това мога да кажа за съдията. Започнахме добре мача. Съдията се постара да изравни играта и свири само в една посока. И всички го видяха”, каза Стойчо Младенов.

„Просто да забравят. Тази година ние сме шампиони. След това всички да се нареждат назад. Не е моментът сега да говорим. Малко сме превъзбудени. Искахме съвсем друг футбол да играем. Гледаме напред”, каза наставникът.

„Един страхливец, който знаехме, че рано или късно щеше да изгони един от нашите играчи. На полувремето – ами ние също чухме какво става, но по-добре да не коментираме”, коментира слуховете и намеците, че върху рефера е бил оказан натиск по време на почивката.

„Картотекирането – това са неща от кухнята, които е по-добре да останат там. Картата на Гарсес не пристигна, не знам каква е причината. Има ръководство, тези въпроси за парите - към тях. По-добре е да спрем да коментираме тези неща”, завърши Стойчо Младенов.