Спортният директор на Монтана Михаил Мадански очаква тежък мач на стадион "Георги Аспарухов" в съботната вечер. Началникът на монтанци е категоричен, че налагането на млади футболисти в състава на "сините" е правилно и смята, че именно те ще изградят гръбнака на отбора след време.

Според Мадански Левски ще се намеси сериозно и в разпределението на медалите. Той даде интервю пред сайта chervenkarton.com.

"Ако някой си мисли, че в Левски са се предали и отборът няма да бъде фактор в първенството много се лъже. Аз съм убеден, че отборът ще се пребори за място в тройката, а и нещо повече може да постигне като класиране", заяви Мадански.

На въпрос дали футболистите на Монтана, които през годините са преминали през школата на Левски, (вратарят Ивайло Василев, защитниците Асен Георгиев и Георги Ангелов, полузащитниците Борислав Балджийски и Станислав Генчев и нападателите Сергей Георгиев и Александър Киров), но по една или друга причина не са били оценени, ще искат да покажат, че неправилно са били пренебрегнати спортният директор на Монтана каза:

"С момчетата сме разговаряли на тази тема и те знаят, че няма на кого да си отмъщават и на кого да се доказват. Те трябва да играят за Монтана на първо място и след това за себе си."

Мачът между Левски и Монтана е в събота вечерта от 20:00 часа на "Герена" и ще бъде излъчван директно в ефира на Diema Sport, на нашата платформа Gong Play, в ефира на Дарик радио, както и минута по минута на Gong.bg