Десният външен халф Атанас Кабов попадна за първи път в групата на Левски. Талантът е роден през 1999-а година и е едно от горещите имена в академията на „сините“. Наско Кабов е от Пловдив и преди няколко години се присъедини към ДЮШ на Левски.

С картотекирането на Наско Курдов и вкарването в отбора на Наско Кабов Левски ще има група от 18 футболисти едва за втори път от началото на сезона. С подобна бройка футболисти наставникът на „сините“ разполагаше за гостуването на Ботев.

Единственият, който отпада от сметките е Мигел Бедоя.

„Групата ни сега ще е 18 души, защото взимаме едно момче набор 1999-а година. Надявам се новите да се възползват от шансовете, които им даваме. Ние им подаваме ръка и в техните глави, и крака са възможностите да се развият. Казал съм им, че те ще имат моето търпение и доверие“, започна Стоев.

На въпрос дали се притеснява от това, че може да настъпи главозамайване сред младите играчи след мача с Черно море, който левскарите спечелиха с 1:0, Стоев обясни: „Гледам бързо да ги приземявам. Те още не са станали играчите, които трябва да са“.

Срещата между Левски и Монтана е в събота, 15 август, от 20.00 часа. Ще може да я проследите в сайта Gong.bg, по Gong Play, в ефира на Diema Sport, както и на честотите на Дарик радио.