Травма в дясното коляното измъчва защитника на Монтана Християн Попов. Тя е на същото място, което беше оперирано миналата есен. Това го поставя под въпрос за мача с Левски през уикенда, съобщава сайтът chervenkarton.com.

На мача с Черноморец, от първия кръг на първенството на Б група миналия сезон, Попов скъса предна кръстна връзка, подложи се на хирургическа интервенция в столична клиника и пропусна почти целия шампионски сезон на монтанци.

"Чувствам леки болки, но се притеснявам, че е има оток. Лекарите обаче ме успокоиха, че няма нищо обезпокоително", заяви 25-годишният футболист, който тази сутрин проведе нормална тренировка с отбора.

Няколко дни обаче Попов ще ходи на специални процедури в поликлиниката в Монтана и се надява те да му помогнат и да бъде на линия за предстоящото гостуване на Левски в събота. Състоянието му обаче определено разтревожи треньорския щаб на монтанци.

Причината за това е, че титулярният ляв бек Христофор Хубчев е контузен и ще почива принудително до края на август. Вариант е и опитният полузащитник Владимир Мичев, който има мачове на този пост.