"Трябва работа, ежедневно, всичко друго е празни приказки. Надявам се и ще работим, за да излезем и да победим ЦСКА", коментира халфът на Левски Мирослав Иванов след нулевото равенство с Локомотив София на стадион "Георги Аспарухов".

"През първото полувреме имахме 3-4 хубави положения, не можахме да вкараме и от оттам се породи това напрежение в отбора. Най-вече напрежението е от това, което се случи миналата година. Ще го има това напрежение, докато Левски не застане на първо място и не дойдат успехите. Дотогава всички ще се сещаме за края на миналия сезон. Желание има, но към момента това са възможностите, това е реалността", коментира Деко след двубоя.

"Истината е, че Левски към момента няма изграден стил, лутаме се, днес играхме слабо, няма какво да се лъжем. Трябва работа, ежедневно, всичко друго е празни приказки. Надявам се и ще работим, за да излезем и да победим ЦСКА. Но да обещая нещо на феновете и след това се получи един мач като днешния, ще изглеждам смешно. Трябва в понеделник да се съберем и да започнем здрава работа, за да изглеждаме коренно различно след две седмици", допълни полузащитникът на "сините". /БГНЕС