Спортно-техническият директор на Левски Наско Сираков бе във видимо лошо настроение след ремито на „сините“ срещу Локомотив София.

„По начина, по който играхме, дори да бяхме спечелили нямаше да бъде много заслужено. Специално аз не съм се заблуждавал в нито един момент. На нас ни трябва свежа кръв. Слаб мач без характер и смяна на ритъма. Нямаше достатъчно движение, всичко е закономерно. Дори и да бяхме победили, нямаше да се заблудя. Не мога да коментирам ситуацията в края. Съдията е по-близо от мен. Според мен от това, което видях по телевизия, може би има фаул. За мача с ЦСКА според мен няма кой да ги вдига футболистите. Не се побирам в кожата си. В момента няма какво да се прави. Футболистите трябва да се готвят, да тренират и да се опитат да станат по-добри“, отбеляза Сираков.

„На мачовете в Бургас и със Славия можеше и да не спечелим. Аз не се заблуждавам, че сме играли извънземен футбол. Надявам се нещо да се промени. Аз стоя зад треньора, а останалата част от ръководството трябва да ги попитате“, завърши Сираков.