Старши треньорът на Левски Славиша Йоканович логично бе разочарован след нулевото равенство срещу Локомотив София. Той призна, че отборът му е направил крачка назад.

„Съдиите не ги коментирам, днес направихме крачка назад, върнахме се на нивото от преди месец. Изиграхме слаб мач, играхме без план, без организация, така не можем да постигнем нищо. Не бяхме достатъчно амбициозни, все едно нямаме план“, заяви сърбинът.

Относно предстоящото дерби с ЦСКА, Йоканович заяви: „Знам, че това е дерби и какво значи. Знам, че 3 точки в него са повече от 3 точки във всеки друг мач, но не можем да ги постигнем с тази игра.“

„Стигнахме до някакви положения, които бяха по-скоро случайни, отколкото въпрос на някаква организация. След последните няколко мача, в които направихме крачки напред, днес направихме много голяма крачка назад. Имаме 15 дни до мача с ЦСКА, но ако тогава покажем това, което показахме днес, няма какво да искаме от този мач.“

„Моя отговорност е представянето ни в днешния мач. Днес ние не показахме нищо, моя отговорност е. Не съм доволен, това не може да бъде лицето на Левски. Ще работя много, това е единственият път. Днес имаше много грешки. Не изглеждахме като отбор. Мислехме, че победата ще дойде сама. Аз имам най-голямата отговорност, с тази игра не може за в бъдеще“, допълни Йоканович.