„Когато не успееш да вкараш първи, особено в такова дерби, обикновено губиш. Днес пропиляхме прекалено много шансове и пропуснатите положения надделяха“, заяви футболистът на Левски Мирослав Иванов след поражението с 0:3 от ЦСКА.

„През второто полувреме мачът беше повече на стихия. ЦСКА се прибраха отзад, а ние мъчихме нещо, но беше много трудно. На този терен трудно се играеше. През първото полувреме изпуснахме нашите шансове“, каза още Миро Иванов.

„Ако бяхме повели първи съм сигурен, че щяхме да победим. Не можем да говорим за комплекс, но е неприятно, да. Левски затова е силен и голям. Продължаваме напред и трябва да започнем да побеждаваме“, добави още пред Диема Иванов.

„Освен да се извиним на феновете, няма какво друго да кажем. Нашата работа е на терена и по този начин трябва да се извиним. Когато губим с 0:3 е нормално феновете да са недоволни. Но пак казвам, че според мен през първото полувреме играхме добре“, заяви Мирослав Иванов.

„С Лудогорец разликата е, че водехме с 3:1 на полувремето. Това, че не успяхме да вкараме първи гол натежа“, каза още Иванов.