Старши треньорът на ЦСКА Миодраг Йешич бе бесен от грубата игра на футболистите на Олександрия в контролата между двата тима. Той обаче добави, че е доволен от старанието, което неговите състезатели показват.

„Червените“ спечелиха контролата със 7:6 след изпълнения на дузпи. Двубоят бе част четиристранния турнир „Голд Сити Къп“ в Алания, Турция. Редовното време приключи 1:1.

Ето какво сподели Йешич за официалната страница на ЦСКА веднага след мача:

Всичко беше добре, само съм ядосан от грубата игра на съперника. Не бива повече в подготовки да участваме в турнири, защото всеки се бори да продължи, което дава на мача друг характер. Някои отбори се хвърлят все едно играят полуфинал на Шампионска лига. Мишел Платини е с контузия, голям късмет извадихме с Ивайло Чочев, който оцеля след поредната тесла на съперник. Ще видим състоянието на Платини, дано не е нещо сериозно. Можехме да вкараме пет гола. Радва ме, че създаваме положения. Много съм доволен от старанието на футболистите ми, предвид тежките тренировки, които провеждаме тук. Още един ще кажа – от това, което виждам знам, че ни чака ни нещо голямо.