Футболистът на ЦСКА Мартин Петров бе изключително доволен от победата с 3:1 над Левски в мач от А група.

„Радвам се, че обърнахме мача. Видя се, че когато искаш победата може да я постигнеш. Не сме били притеснени от равенството, видя се това е шесто дерби, което решавахме в края“, започна Мартин Петров, който вероятно изигра последното си Вечно дерби.

„Надявам се да има стабилност в ЦСКА. Поздравявам младите. Нямам думи за феновете“, завърши Мартин Петров.

По-късно крилото потвърди официално, че това е било последното му дерби срещу Левски.

„Чувството е невероятно. Не ги бях побеждавал четири пъти за една година. Не искам това да прозвучи като заяждане. Да, мечта ми беше да бия Левски. Осъществи се и тя, така че какво по-радостно от това? Другата година ще наблюдавам със задоволство мачовете по телевизията и ще стискам палци“, коментира Петров.

„Да, това ми беше последното дерби. За никого не е тайна. Каква толкова новина е това, кой толкова се интересува какво ще правя? Надявам се отборът да завърши там, където са поставени целите от ръководството - с класиране за евротурнирите. След това ще си тръгна със задоволство и ще видя с какво ще се занимавам по-натам. Като гледате певческите ми способности, ще отнема на тарторите възможността да държат микрофоните. Това в  кръга на шегата. Не се заяждам с Левски, тъй като и те имат добра история. Пея с феновете, защото това са песните на ЦСКА, така го изпитвам. Благодаря на феновете още веднъж, неописуемо е как ме изпратиха", завърши Мартин Петров.