Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира поредния успех на "червените" над Левски, който е 4-ти този сезон.

"Мач който можеше да решим още първото полувреме. Не успяхме да отбележим, излизахме трима на двама, но не сполучихме. Второто полувреме беше различно. Левски с един удар ни вкара един гол. Съумяхме да спечелим мача, след като нашите футболисти реагираха и вкараха нови два гола. За 100-годишнината се събра много мъка и страдание на Левски, те не заслужават това", заяви Младенов.

"В течение на мачовете направихме селекция с малко пари. Цялата спортна общественост и феновете ни подкрепят, обичта им ни радва. Следващите пет мача са от значение. Няма ли силен Левски и ЦСКА, няма да имаме силен футбол. Ние се стремим към върха на пирамидата. Радваме се на това второ-трето място, ние винаги се борим за първото място, но от това къде тръгнахме сме щастливи", допълни той.

"Ние бяхме потопени, почти удавени, но любовта на феновете ни радва. Ние следваме нашия път на развитие в следващите 3-5 години", завърши Младенов.

"Нашият отбор има характер, радвам се, че това се получи. А можеше да отбележим и още. Тези три гола бяха най-малкото нещо, което успяхме да сътворим", каза още Младенов.