„ЦСКА показа нещо, което другите отбори нямат. ЦСКА може да няма пари, но показа, че е истинско семейство“, заяви нападателят на „червените“ Мартин Петров, който днес изигра последния си мач за „армейците“.

ЦСКА направи 1:1 на „Българска армия“ и си осигури второто място в крайното класиране на А група.

„Мисля, че това, което допринесох за клуба в последните месеци е достатъчно. Клубът, играчите и треньорите вече имат изграден стил на игра. Аз им пожелавам успех, сега се прибирам при семейството ми и в следващите един-два месеца ще обявя какво е моето бъдеше. Никога не си затварям вратите. Никой не вярваше, че ще се върна и в ЦСКА, даже и аз не вярвах, но видяхте какво стана“, сподели още Мартин Петров.

„Някой очакваше ли да се класира за Европа? ЦСКА показа, което другите отбори нямат. ЦСКА може да няма пари, но ЦСКА е фамилия и семейство. Не успях да се сдържа при изпращането на феновете. Да те изправят така е повече от мечта. Пожелавам на феновете да подкрепят отбора в трудните моменти и да стоят плътно зад него. Предвид трудната година година, феновете са доволни и надявам се догодина да се радваме заедно на първото място“, каза още вече бившият нападател на ЦСКА.