Един от най-добрите в състава на Черноморец Бургас при победата над Левски бе неуморния Марсио Нуно. След победата той се съгласи да говори на български в интервю за Дарик радио.

„Играхме добре” - счита Марсио - „Първото полувреме Черноморец игра добре, концентрирано. Нормално през второто полувреме се върнахме назад. Левски ни вкара гол и ни пресираше в търсене на изравняването. През седмицата преди мача тренирахме добре. Знаехме как играе Левски. Всички бяхме готови за двубоя. Добре е, че успяхме да вземем трите точки.”

Страшната жега не попречи на Марсио да изиграе поредния си силен мач. Той счита, че всичките му съотборници са се представили на ниво и причината за това вижда в добрата подготовка на Черноморец.

„Добре е за Черноморец да побеждава ЦСКА и Левски” - убеден е Нуно - „Само малко ме е яд, че в мача с Академик не победихме. Тогава не играхме добре, сега два мача играхме и спечелихме. Трябва да бием и в следващия мач. Нормално е Академик да ни вземе точка. Беше първия мач и не знаехме как играе този отбор. Срещу ЦСКА и Левски е друга настройката за игра. Нормално е.”

Дали, според Марсио Нуно, Черноморец няма да подцени следващите си противници, след като е победил българските грандове във футбола? Смее се преди да отговори:

„Сега трябва да мислим само за победата” - споделя португалецът - „Сега не трябва да ни интересува срещу кого играем, а само как да вземем трите точки.”