Капитанът на ЦСКА Валентин Илиев награди победителите в традиционния благотворителен турнир в подкрепа на деца на загинали полицаи. Въпреки че се придвижва с патерици, заради операция на коляното в средата н амесец май, Вальо уважи лично финалите на събитието.

В надпреварата участваха 22 отбора, 18 от които “полицейски”. В сблъсъка за първото място сборният журналистически тим Медия Юнайтед надви и детронира шампионите от последните три издания на надпреварата СДВР. В сборния тим личаха имената на водещи спортни жулналисти от Дарик радио, Gong.bg, 24 часа, Спортал, БНТ, БТВ и ТВ7.

детски турнир

източник: Gong.bg

След драматични обрати в редовното време журналистите спечелиха с дузпи. СДВР поведе с 2:0, но се стигна до пълен обрат 2:3. Полицаите обаче получиха право да изпълнят дузпа и изравниха.

турнир за деца

източник: Gong.bg

Геори Шаламанов от СДВР стана голмайстор на турнира, а Веско Вълчев от Дарик радио бе обявен за вратар номер 1. Иво Йовчев от Дарик пък показа страхотен поглед върху отбора и спечели трофей като треньор. Един от бисерите на турнира бе попаденитео на Йордан Кроснаков от Спортал, който "счупи кръстовете" на трима футболисти от СДВР и с триково изпълнение мушна топката във вратата.

турнир за деца

източник: Gong.bg

На трето място в надпреварата се класира тимът на 4-о районно управление, а 4-и останаха третокурсниците от полицейската академия.

турнир за деца

източник: Gong.bg

Големите победители обаче бяха децата на загиналите полицаи, които излязоха за награждаването заедно с Вальо Илиев. Фланелка с автограф на капитана на ЦСКА и два юбилейни екипа на Левски бяха продадени на търг за каузата. 

турнир за деца

източник: Gong.bg