Мениджърът на Лудогорец Разград Ивайло Петев освободи двамата бразилци и уругваецът, които бяха на проби в отбора. Нападателят Ромарио, централният бранител Рамон Беолчини и левия бек Факундо Теалде напуснаха днес лагера на отбора в Австрия.

Тримата имаха възможност да се докажат в две от контролите, които се изиграха на австрийска земя, като Ромарио дори отбеляза 4 гола в изиграните от него общо 100 минути с екипа на Лудогорец.

„Тримата са добри футболисти, но не показаха по-добри качества от чужденците, с които разполагаме на този етап. В момента са запълнени квотите за играчи извън ЕС. Имаме бразилците Шоко, Марселиньо и Кешада. Това е една от причината да се откажем от услугите на тримата южноамериканци“, каза Ивайло Петев.

Латиносите ще се приберат с полет до София и от там ще се преориентират към различни дестинации, ако евентуално бъдат взети в други тимове. Ръководството на Лудогорец осигурява европейско отношение към играчите, като те ще бъдат върнати в България и настанени в хотел, докато дойде време за полетите им към Южна Америка.