Йогата замени беговите упражнения в Лудогорец. Кондиционният специалист на лудогорци Душан Стевич сериозно въведе новия елемент в подготовката на разградчани. Днес сутринта всяко едно упражнение с топка бе последвано от няколко упражнения от йогата. Според основната група футболисти след този вид занимания се чувстват повече от добре и това нововъведение в тренировъчния процес се приема добре от отбора.

Днес сутринта Ивайло Петев проведе тренировка с оформилата се като основна група футболисти на Лудогорец. 12 полеви играчи и двама вратари взеха участие в заниманието. Това са футболистите, които не играха във вчерашната контрола срещу азербаджайнския тим, но за сметка на това започнаха като титуляри в най-значимата проверка на отбора до този момент срещу Щутгарт.

Утре Лудогорец ще изиграе поредната си контролна среща на австрийска земя срещу местния елитен тим Вакер Инсбрук. Отборът стартира повече от успешно първенството на австрийската елитна дивизия, като спечели гостуването си на Капфенберг с 3:2. В неделя Вакер ще приеме на своя стадион Залцбург във втория кръг на първенството.