Скандалният Мирослав Антонов, който претендира, че Лудогорец спира правото му на труд, е провалил свой трансфер в Берое тази зима. Това разкри изпълнителният директор на разградчани Ангел Петричев.  „Берое даваха за Миро Антонов заплата, която бе равносилна на възнаграждението, което получава при нас. Освен това Берое даваха и 75 000 лева трансферна сума за футболиста и ние бяхме готови за сключим сделката, въпреки че щяхме да сме на загуба, защото сме платили за него на Левски 60 000 евро. Нямам представа защо Антонов провали своя трансфер в един отбор с традиция и страхотна публика. Разбрах обаче, че в Берое са останали огорчени от арогантно отношение на играча“, каза Петричев.

„Нямахме намерение да изнасяме този факт, но през последната седмица се нароиха много лъжи и фантасмагории по наш адрес. Едва ли не сме искали за него милиони. Той сам си провали трансфера. Възможно е да е имал предварителна договорка със Славия, което ако е така, също е в нарушение на правилниците.“, коментира Петричев. Той опроверга и твърденията на Антонов, че е тренирал на стадион извън града при 1 метър сняг.

“Миналата година Антонов тренираше на стадион "Балканфарма" в града, където съблекалните са не по-лоши от тези на половината отбори в А група. Пък един метър сняг в Разград не е имало сигурно от 20 години”, обясни Петричев. Той допълни, че през януари Антонов е получил перфектни условия за тренировки и възстановяване.