Леко сензационно звучащите информации, че националният селекционер на Франция Лоран Блан ще гледа Гара Дембеле довечера, донякъде се потвърждават от авторитетния вестник „Екип“. Легендата на френския футбол обаче няма да присъства лично на стадиона, а ще прати един от помощниците си. На мача Лил – Левски ще бъде кондиционният треньор на „петлите“ Филип Ламбер.

Всъщност основната цел на Ламбер ще бъде отборът на Лил и националите в него, а не голаджията на българския тим, но покрай тях и Гара Дембеле ще има шанса да покаже какво може.

Лоран Блан изпрати свои емисари и на други стадиони, където играят френски национали в евротурнирите. Помощникът му Ален Богосян гледа на живо Арсенал – Шахтьор Донецк /5:1/ в Шампионската лига, а друг от асистентите му Жан-Луи Гасе инспектира „трикольорите“ на двубоя Лион – Бенфика /2:0/ също от най-комерсиалния турнир.

--

Бъдете с Левски в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg