Френският голмайстор на Левски Гара Дембеле тренира с настроение на последното занимание на „сините” преди мача с Лил. Въпреки случилото се с него, звездата на българския тим не показа, че с нещо му се е отразил допълнителният престой на летището в Лил.

Заниманието бе открито и журналистите се убедиха, че Дембеле вложи не само нужното старание, но и голяма доза настроение. Той бе в един квадрат със спортния директор Георги Иванов и Владимир Гаджев, Милиев, Младенов,Огнянов и пом. треньора Миро Косев.

На няколко пъти се случи едновременно вътре в квадрата да са Дембеле и Гонзо, които демонстрираха хъс и агресия срещу разиграващите ги. Останалите футболисти също тренираха без да издават притеснение от предстоящия мач със съперник, отстранил миналата година Фенербахче и отпаднал от Ливърпул, след като го е победил на „Метропол”.

Двамата вратари, Божидар Митрев и Кирил Акалски, се подготвяха отделно от останалите. Те бяха тренирани на една от вратите от треньора на вратарите Георги Шейтанов.

Домакините очакват днес на мача около 15 000 зрители.

Ето и вероятните 11, с които ще започне Левски мача от 22.05 часа срещу Лил на стадион „Метропол” – Митрев, Мюлдер, Милиев, Иванов, Минев, Гаджев, Грийн, Огнянов, Младенов, Дембеле и Жоазиньо.

--

Бъдете с Левски в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg