Локомотив Сф ще трябва да се лиши от услугите на капитана си Александър Бранеков за мача от 27-ия кръг срещу Ботев Пд в неделя.

Централният бранител натрупа 5 картона, а според правилника това ще му донесе наказание за една среща. Бранеков крепеше положение дълго време на 4 картона, но срещу ЦСКА получи петия, което бе всъщност и единственото официално предупреждение в мача.

При това положение на позицията на Бранеков в сърцето на отбраната се очаква да се завърне възстановеният от контузия Марко Ранджелович, който да си партнира с Траян Траянов. Другият вариант пред Васев е да постави Камен Хаджиев като централен защитник, а като ляв бек да се завърне Румен Трифонов.

От състава на Локо Сф, освен Бранеков, със сигурност ще отсъстват още трайно контузените Даниел Генов и Даниел Гаджев. Не е ясна ситуацията с Ламжед Шехуди, който поднови тренировки миналата седмица, но двете му контузии в кратки срокове на едно и също място на бедрото карат локомотивци да бъдат осторожни с пускането му в игра.

Дбувоя Локо Сф – Ботев в неделя от 17.00 ч. може да следите минута по минута в Gong.bg, на живо по Diemа Sport и Gong Play, както и на честотите на Дарик радио.