Пред сериозна угроза да не картотекира своите футболисти бе изпаднал днес Локомотив Пд. „Черно-белите” обаче ще хванат последния влак и ще могат да играят в утрешния двубой срещу Локо Сф. Проблемът дойде от липсата на подписи на Емил Наков, който все още по документи се води шеф на тима.

Наложи се генералният секретар на клуба Атанас Узунов да пътува до Кюстендил, за да се сдобие с необходимите пълномощни, които ще му послужат пред БФС, за да може тази вечер всички играчи да получат картотеки.

В това число влизат и двама футболисти на ЦСКА Александър Бранеков и Иван Иванов, които ще играят със статута на преотстъпени за една година.

В началото на следващата седмица ще продължат преговорите между „червените” и Локомотив относно Даниел Моралес и Стоян Колев и размяната на двамата футболисти.

Иван Маринов ще определи групата за двубоя с Локо Сф след днешната тренировка, но е твърде вероятно в нея да попадне младокът Георги Неделчев, най-вече заради отказа на Бачков да подпише нов договор с клуба.

Евентуален състав на Локо Пд: Стоян Ставрев, Ангел Йошев, Мартин Сечков, Йордан Милиев, Радослав Анев, Даксон, Илами Халими, Дани Кики, Красимир Димитиров, Явор Въндев, Зоран Златковски.