Двама от играчите на ЦСКА – някои измежду Иван Иванов, Даниел Моралес или Александър Бранеков по всяка вероятност ще играят в Локомотив Пловдив през започващия сезон. 

Те са били поискани от спортно-техническия щаб на „смърфовете”, а от своя страна треньорите и ръководството на ЦСКА са дали принципното си съгласие, като с най-големи шансове да се озоват на "Лаута" са Иванов и Моралес.

На този етап обаче, евентуалното им преотстъпване не означава част от бартерна сделка, при която в Борисовата градина да се озоват вратарят Стоян Колев и желаният от Стойчо Младенов краен бранител Ангел Йошев.

След решението на Изпълкома на БФС да не допусне дублиращите отбори на ЦСКА, Левски и Литекс в Западната Б група, то от щаба на „армейците” са преценили, че наличието на много играчи в разширения състав няма да даде възможност на част от играчите да имат много игрови минути.

При пристигането на поредния нов футболист в тима Фелипе Машадо, ситуацията стана още по-трудна за някои от „червените”.

На този етап не се предвижда други играчи да бъдат преотстъпвани в наши клубове, като по този начин Стойчо Младенов се презастрахова от евентуалните контузии, като последен пример е нелепата травма на македонския национал Робърт Петров, който ще пропусне следващата половин година.