Нападателят на Локомотив Пд Николас Раймонди почти сигурно ще остане извън сметките на Саша Николич за двубоя с Левски в събота. Уругваецът, който пропусна и предишния мач на своя отбор, продължава да има проблеми с контузията си и едва ли ще успее да се възстанови до мача.

С шансове да се върне в титулярния състав на „черно-белите” е вратарят Флориан Лучини. Корсиканецът пропусна последните мачове на Локо Пд, но вече е по-добре и е много вероятно именно той да застане под рамката срещу „сините”.

Възстановен е и опорният халф на „смърфовете” Любомир Витанов, който бе заменен принудително през първото полувреме на мача с Пирин.

Треньорът на Локо Пд Саша Николич вярва в успеха на неговия тим срещу „сините”. Според него Левски е добър отбор, но футболистите му имат аргументи да се противопоставят на съперника.

„Гледах ги в мача с Литекс. Играта на Левски ми се понрави и няма спор, че това е един много добър отбор. Спечелиха заслужено. Убеден съм, че моите момчета ще дадат максимума от себе си в събота. Ще намерим начин да покажем, че сме силен отбор и че можем да победим Левски. Видях голямо желание в тренировките през седмицата. Ще се борим мъжки и ще покажем воля, за да се поздравим след мача в събота”, заяви Николич.