ЦСКА отново прикова общественото внимание в последните дни, седмици, че дори и месеци.

Първо се чакаше първият гол в противниковата врата, както и първата победа, голът дойде, победата вероятно ще дойде.

Кога, това е друг въпрос.

Любо Пенев зае позицията треньор при "червените", а феновете го посрещнаха подобаващо. Резултатът не е много положителен, но все пак приповдигна настроението сред "червената" публика.

В последните дни дойде моментът за лиценза. Той виси със страшна сила, независимо от обещанията на шефовете, че няма да има проблеми. А сега ще се наложи клубът да чака снизхождението на БФС да играе в елитната група предвид ситуацията.

Един от акционерите Милко Георгиев коментира в четвъртък в Спортно шоу Гонг, че нещата ще се получат, но редовият фен сякаш не вярва на това.

Бившият шеф Александър Томов каза че не лъже никога, но ЦСКА е без лиценз. ЦСКА чака като наказан пред вратата за решение по случая с лицензирането, феновете също чакат, а всички страни дружно заявават любовта си към ЦСКА, да ама как да опишеш такава любов, когато нищо в ЦСКА не е наред. Манджуков имал план за действие, с намален бюджет, но в елита. Дано!

ЦСКА търсеше пари и от феновете за задълженията към НАП, но явно там се удари на камък.

Причината за положението била в старите ръководства, да вярно е това, но какво се промени от тези дни до днес, май само козметични са промените.

Дано събитията около лиценза да се развият в положителна насока за "червения" клуб и той да запази елитния си статут, иначе вариант с В група не е много удачен, но също е някакъв път. Въобще при "червените" никога не е скучно.