Любослав Пенев няма да пази футболисти в шампионатния мач срещу Монтана в събота. Треньорът ще излезе с възможно най-доброто, за да спечели три точки в гостуването си. Пенев вече има едно наум след 0:0 срещу Пирин. Единственият играч, който може да бъде извън групата е Тодор Янчев. Капитанът получи контузия в прасеца на двубоя срещу Фулъм.

Очаква се да няма промени и в титулярната защитна формация на ЦСКА. Като двойка ще останат Иван Иванов и Кирил Котев. Преди гостуването на Динамо Москва Пенев запази Иванов, като пусна титуляр в защитата Апостол Попов за двубоя срещу Спортист. В момента обаче Попов е контузен, като вариант единствено е Александър Бранеков. Костадин Стоянов пък се наложи на поста ляв краен бранител.

Повече варианти Любо Пенев има в халфовата линия на отбора, където разполага с повече футболисти. Има вариант за първи път като титуляр да започне привлечения от Черноморец нападател Мишел Платини.

Днес „червените” направиха една тренировка сутринта. В петък отново ще се тренира преди обяд. След това Пенев ще обяви групата за мача и отборът заминава за Монтана. Двубоят е в събота от 16:45 часа.