Помагащият на новите собственици на Ботев Пловдив Лилчо Арсов бе бесен на съдията Станислав Тодоров и неговите помощници при загубата от ЦСКА с 0:1.

„Докато съдийството в България не се оправи, няма да имаме футбол. Такива явни нарушения, засади изглежда никъде не се вдигат, а само в Пловдив”, заяви Арсов.

„Глобите бяха платени от бъдещите нови собственици. Бяха платени и 2500 лева глоби в БФС.”

„Ако трябва да става някой шампион по този начин, да кажат предварително, да не си плащаме глобите и направо да ни бият служебно.”

„Разделение между българи и италианци няма. Казвам ви го най-отговорно, ако искате влезте в съблекалнята, идвайте на тренировките и вижте, че няма такова нещо.”

„Реалният резултат за мен беше равният. Колко положения създаде ЦСКА днес – едно и няколко разбърквания. Държаха повече от нас топката, но не мисля, че си ни надиграли днес.”

„Миналата седмица нямахме мач и мисля, че на всеки му е позволено да се повесели по някакъв начин. Това не е повлияло по никакъв начин на тренировъчния процес. Ако се загледате внимателно на снимките, ще видите какво има пред тях на масата.”

„Най-отговорно мога да ви кажа, че Ботев няма да изпадне и това ще стане с победи”, убеден е дългогодишният бивш вратар на жълто-черните.