Станимир Стоилов заяви днес в Линдабрун, където Левски провежда подготвителен лагер, че не търси резултати като класиране от работата на школата, а иска добри футболисти и добър отбор, който да играе по колективен начин, както е в първия тим.

Школата, за радост на клуба, започна да продава играчи и да прави футболисти за първия отбор, което е добре според Стоилов.

„Все още имам сериозни забележки към работата на треньорите в ДЮШ. За мен представянето на един отбор зависи от треньорите. Критерий за добрата работа в школата трябва да бъде колко футболисти са създадени, а след като има и продадени в чужбина и създадени за първия отбор, значи школата работи добре.”

Старши треньорът на Левски разкри, че ще има промени в треньорския състав на школата.

Според Стоилов е даден шанс на всеки един от треньорите в школата за минимум една година: „След като бъде направена оценка на работата им и се видят грешките им и най-вече стила на работа ще се направят изводи, кой от тях ще остане и кой ще бъде заменен. Ако ръководството не е доволно от някой, той ще бъде върнат да ръководи подготвителни групи, а ще се даде шанс на можещите и работещите.”