Решението за Шапюи го взех още вчера. Той няма да идва на проби. Отказвам се от него.

Някои друг може ли да се появи тук при отбора?

Стига да намерим играч, който да ни харесва. Пак казвам ще трябва да е играч, който да е с визитка със сериозен голов актив, а не с 3 до 5 гола на година, което мен не ме задоволява.

А с Рабех какво става?

Там се водят разговори още. Хората от клуба са по- наясно с този трансфер. Спокоен съм за бъдещето на Левски. То е гарантирано. Даже така наречените опитни футболисти да напуснат клуба, можем да извадим отбор със средна възраст 23 години. Затова селекцията е ориентирана към по- млади играчи, както бе с Бензукан, Тасевски, Рабех и наши юноши разбира се.

Говорите за подмладяване на отбора, значи ли, че очаквате скоро някой от по- старите да си тръгне?

Не. Аз съм доволен от тях. Нашата сила е, че имаме сплав между млади и опитни играчи. Имаме възможност да продаваме и футболист от всяка една линия, което няма да се отрази по никакъв начин на Левски. Напротив ще се отворят места за юношите на клуба.

Как ще се справиш с мрънкането, на тези които няма да са титуляри?

В Левски няма такива. Аз определям състава и аз решавам кой да играе. Който не му харесва, има и други отбори. Докато аз съм треньор ще е така. Няма да се съобразявам с мнението на този или онзи. Най- малко мога да търпя някакво мрънкане или недоволство. В крайна сметка тук става въпрос за името на Левски и играчите добре разбират, че треньора избира само най-доброто за отбора. Въпросът е всеки, който играе да дава максимума за Левски. Така че аз не се притеснявам от конфликти или по- остри решения, които трябва да се вземат.