Управителният съвет на Левски се събра на редовно заседание, ето и решенията след него. Левски дава много добра оценка на спортно-техническото ръководство на клуба, както и на спортния директор на тима Георги Иванов - Гонзо. Тонев коментира, че ако отборът бъде пратен на 1/2-финалите за Купата на България, то тимът ще излезе с юношите.

"Управителният съвет на Левски дава много добра оценка на спортния директор на тима Георги Иванов - Гонзо, треньорът Стойчо Стоев и футболистите, целта остава участие в евротурнирите и по възможност атакуване на шампионската титла", заяви Иво Тонев след заседанието.

"Всяко плащане излизащо извън рамките на бюджета ще бъде гласувано от УС. Членовете на УС решиха да се увеличи сумата за селекция, като сумата ще трябва да бъде компенсирана от участие в Европа или продажбата на футболист, ако не може това да бъде направено, ще бъде покрита от мажоритарните собственици", допълни той

"Преди започването на втория полусезон инициираме среща на собствениците на отбори в А група, както и представители на БФС и на водещите спортни медии, на която всички да се гледаме в очите, да се разберем какво ще се случва в българския футбол от тук насетне. Ако Литекс бъде изваден от турнира за Купата на България и Левски да бъде върнат в турнира, Левски в 1/2-финалните мачове да участва с юноши", коментира оше шефът на Левски.