Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев най-после определи група от 18 футболисти за предстоящото домакинство на Монтана от 5 кръг на „А” група. Срещата е в събота от 20:00 часа на стадион „Георги Аспарухов” и ще бъде излъчен директно по Diema Sport, нашата платформа Gong Play, минута по минута на Gong.bg, както и в ефира на Дарик радио.

В последните няколко мача Стоев не можеше да събере 18 футболисти заради различни проблеми на играчите, а и двамата нови нападатели Атанас Курдов и Умар Диаби все още не бяха картотекирани. 

Юношата на Левски най-после получи разрешение от БФС да участва и попадна в групата на Стойчо Стоев от 18 играчи. Сред тях е и ученикът Атанас Кабов, който все още не е дебютирал за първия състав. 

Какво каза за Кабов Стоев, прочетете ТУК!

Ето и цялата група:

Боян Йоргачевич, Александър Любенов, Аймен Белаид, Веселин Минев, Мики Орачев, Деян Иванов, Максимилиан Карнер, Роман Прохазка, Джереми Де Ноойер, Георги Костадинов, Денис Махмудов, Атанас Кабов, Борислав Цонев, Радослав Цонев, Георги Янев, Илия Димитров, Божидар Краев, Атанас Курдов