Помощник треньорът на Черно море Красимир Колев се яви на пресконференцията след загубата с 0:3 от Левски вместо старшията Велизар Попов, тъй като е негова отговорността за грешката на вратаря Илко Пиргов при гола на Жоазиньо.

„Левски заслужено победи. Те са шампиони и се възползваха от една наша грешка. Нормално е, когато вратарят сгреши, да се отбележи гол. За мен дузпата е спорно”, каза Колев.

„Оттам нататък се опитахме да променим развоя и да играем по-атакуващо, влязоха офанзивни футболисти, но не се получи.”

„Лекарите ще кажат утре какво е състоянието на контузените. Не е приятно, че се наложиха тези принудителни смени, но това е част от играта. Дано състоянието им не е тежко, тъй като в сряда ни предстои много тежък мач на изкуствен терен срещу Черноморец.”

„Г-н Илко Пиргов е в моя ресор, затова аз дойдох на пресконференцията. В България много обичаме, когато някой вратар сгреши да хвърляме всичко отгоре му, дори тук в Левски имаше такъв случай наскоро, аз не съм привърженик на тази идея. На всеки футболист се случва да сгреши, вратарят е част от отбора. След тази грешка той беше неубедителен, но през второто полувреме спаси три-четири положения.”

„Не гледаме и не смятаме точките. Задачата ни, и на футболистите, е да играем колкото се може по-добре във всяка една срещата и да побеждаваме. Не сме се отказали от борбата за евротурнирите. Къде ще финишираме ще се види в края на сезона”, коментира Краси Колев.