Старши треньорът на Левски Тони Здравков не скри задоволството си след класическата победа с 3:0 над Черно море в мач от 13-ия кръг на родния шампионат.

„Очаквахме отборът на Черно море да бъде малко по агресивен. Трябваше ни малко време да се ориентираме в началото, но след това до края на мача доминирахме изцяло. Владеехме средата на терена.Направихме добри ситуации и оттам дойдоха и головете. Определено сме доволни от състоянието на отбора и от отбора.

Не се наемам да коментирам дали това беше най-добрия ни мач, определено беше един добър двубой за нас. Надявам се занапред това, което показахме днес да бъде минимума а нас.

В Левски на никого не е гарантирано титулярното място.В Левски всеки трябва да се бори за него и когато влезе на терена да покаже може да носи фланелката на Левски с игра и характер”, коментира Здравков.

Специалистът коментира и ситуацията около Георги Сърмов, който ще пропусне отложения мач срещу Литекс в сряда заради натрупани жълти картони.

„Определено Сърмов ще бъде наказан за мача в сряда. Ще мислим варианти в средата на терена. Целта пред нас е да се върне агресията в отбора и засега нещата се получават. Радващо е, че днес вкарахме три гола и имахме положения за още толкова”, каза още наставникът на „сините”.