Селекционерът в ЦСКА Иво Котев също взе отношение, но по селекцията в клуба по време на пресконференцията на ръководството на „червените“.

“Можем да дадем гаранция, че ще направим всичко по силите си, че ще направим всичко за ЦСКА. С този отбор се надяваме да направим. Но чета за други отбори, които купуват за 1,5 милиона леви защитници – за тях пълна тишина. А ние, ако вземем един за 300 000, не за 1,5 милиона като други, ще ни избиете с камъни.

Александър Тодоров също коментира селекцията:

„Нормално е лятото да се привлекат 20 футболисти, след като са освободени много. Едни прекратиха по една или друга причина спортната си кариера. Други трансферирахме, трети не искаха да си продължат договорите си, двама напуснаха по причини, които не искам да коментирам. Сега един иска да се връща, след като си събра багажа по нощите от Боровец. Той ще бъде осъден във ФИФА, затова нещо и сега съжалил, че го били подвели. Когато се случи толкова футболисти да напуснат, трябва да вземеш някои заместници."

"Когато се говори нон-стоп като мантра, че са взети 14 футболисти, толкова са напуснали. С 20 000 лева се увеличи фонд работна заплата на футболистите. Какви са тези измислици? А потенциалът на този отбор е несравним с този от миналата година. Колко може да се трансферират сега и колко тогава. Ако следващото лято продадем 5 или 10 футболисти за над 1 милион - на драго сърце. Футболът е бизнес. Надяваме се, че няма да има бъдещ Пакурар. Към днешна дата нямаме неплатена заплата“, заяви Александър Тодоров.