Треньорът на Видима-Раковски Костадин Ангелов заяви след разгромното домакинско поражение с 1:6 от Левски, че сините са вкарвали при всичките си атаки, докато неговият тим е изпускал много положения за гол.

„Принципно аз вярвам, че тук може да се получи нещо истинско, защото трябва да се започне всички от начало. Самият факт, че има две момчета, които са излезли от школата и са титуляри в мъжкия отбор означава, че школата е работила, а защо не са налагани хората е друг проблем. Вярвам, че всякакви финансови проблеми ще се оправят“, каза Коце Лаптопа.

„Левски първото полувреме от 5 атаки ни вкараха 6 гола и второто от една атака ни вкара един гол и това се случва често, а видяхте, че ние създавахме ситуации и имахме моменти, в които можехме да вкараме, но ни липсва класа.“

„Тенденцията в бъдеще би трябвало да бъде децата, които излизат от школата, да се представят по-добре в мъжкия отбор, защото според мен това би трябвало да е тенденцията. Тук условията, които са създадени, са по-добри от тези на ЦСКА реално“, заяви още Ангелов.