Нападателят на ЦСКА Кристиян Кировски изрази надежда, че след попадението си срещу Любимец при победата с 3:0, ще отбележи още много голове с червената фланелка.

„Имах труден период. Не бях вкарвал в няколко мача, но днес отбелязах. Надявам се да се отпусна и да бележа повече занапред. Началото бяхме без подготовка. Сега вече минаха два месеца и вече съм по подготвен и се разбирам по-добре със съотборниците си. Нормално бе да е трудно в началото, когато се градеше отбора“, коментира маекдонецът.

„Надявам се да бием в следващите два мача. Преди Левски ще бъде много добре. Конкуренцията е добра. Футболът е колективен спорт, не играем всеки за себе си. Така гледам на нещата. Всички момчета ми помагат, за което съм им много благодарен. Вальо Илиев, Гъргоров, Апостол Попов.. те останаха и това е много добре за отбора. Аз съм македонец, но знам какво представлява дербито Левски – ЦСКА. То е като Партизан – Цървена звезда в Сърбия. Има време за Левски, сега се готвим за Черноморец“, каза още Кировски.