Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов остана доволен от представянето на своя тим при победата с 3:0 над новака Любимец.

„Не знам дали щеше да бъде по-лесно или по-трудно, ако не беше изгонен техния футболист. Един господ знае, но това е ситуация от футбола Решихме си нещата през първото полувреме. През второто полувреме трябваше да контролираме играта и резултата и така и направихме. Не сме в позиция да подценяваме когото и да е било“, коментира Младенов след срещата.

„Представянето на Карачанаков и Чочев може само са ме радва. Това означава, че изпълняват нашите указания. Много е трудно да се завърнеш, след като една година не си играл. Трудно се влиза в игрови ритъм, но Карачанаков е македонче, характер е и ще успее“, допълни Младенов.

„Мисля, че 70 или 80 % т фаловете срещу Сидибе не ги свирят, не знам защо така се получава. Сидибе получи крамп и реших да не рискувам и затова го смених. Кировски се завърна добре. Радвам се, че с натрупването на мачовете ще имам повече вариативност в състава си“, каза още наставникът на „червените“.