Новият спортно-технически директор на ЦСКА Атанас Караиванов коментира за Гонг представянето на тима в първата контрола в Анталия – победата с 3:0 над Политехника Яш.

„Хубаво е, че започваме с победа и лагера си тук. Треньорът Йоан Андоне използва 20 футболисти, останалите тренираха сутринта”, заяви Караиванов.

„Базата е чудесна, тук, на основния стадион, игра и националният отбор срещу Шахтьор Донецк наскоро.”

„Спечелихме срещата с Политехника без никакъв проблем. Резултатът не е толкова важен, а това г-н Андоне да види докъде е стигнал.”

„Дори и със загуба с 8:0 да бяхме стартирали, е все едно. Важното е, че откакто г-н Андоне е начело на тима, в ЦСКА се връща жаждата за победа. Играчите играят на върха на възможностите си, всеки иска да се изяви и да се докаже пред треньора.”

„Доволен съм от отличните условия тук. Това е един от най-добрите хотели в Анталия, в Белек. Това е само стартът. Има доста време до 13-и, докогато ще се изиграят доста мачове с различни по сила отбори.”

„Легендата на румънския футбол Георге Хаджи също наблюдава двубоя с Политехника, той е настанен тук на близо.”

„Утре ще бъда представен на играчите, защото днес заради мача денят е достатъчно натоварен. Сега контактувам с хората от ръководството, с г-н Венци Живков, с треньора. Това не е толкова важно, всичко е точно.”

„Румен Трифонов и Владимир Манчев пристигна късно снощи. За Трифонов ЦСКА не е чуждо място, макар и да не е играл в мъжкия отбор. Днес игра след 65-ата минута и се включи нормално. Той е от всички, които имат голямо желание за игра и жажда да се изявят”, каза още новият шеф на червените.