Спортно техническият директор на ЦСКА Атанас Караиванов коментира днес ситуацията след втория пролетен кръг на А група и критиките, които понесе ЦСКА след нулевото равенство с Берое.

„Очаквах критики, но само да кажа, че ЦСКА не падна с 1:4, а завърши 0:0. Ако ние бяхме загубили с този резултат сигурно слънцето не трябваше да изгрява. Въпреки това съм доволен, че има критики. Спокоен съм, защото Йоан Андоне не чете пресата и ще бъде спокоен. Факт е, че срещу Берое се препънахме, но не паднахме и не ни прегазиха. Със сигурност сега ще светне една лампичка, която идва навреме”, каза Караиванов.

Той допълни, че след този кръг битката за първото място е станала невероятно интересна, на база на факта, че 4 отбора са събрани в шест точки.

„Всички ще бъркат още. Този, който сбърка най-малко ще стане шампион. Факт е, че колкото по-лесно Левски и ЦСКА печелят точките си в България, то толкова ще е по трудно в евротурнирите”, допълни босът на „червените”.

Асеновградчанинът коментира и понесените критики от страна на легендите на ЦСКА: „Легендите са дали много и имат право да се изказват. Сега обаче говорят двама-трима и то само негативно, което ме кара да мисля, че това са користни изказвания. Аз искам да направим едно обединение на всички, които носят, червената идея. Логично е, както се казва да ни шият костюм на Андоне и мен, като нови хора в ЦСКА и някои да се радват да се провалим колкото се може по-бързо.”