Капитанът на ЦСКА Валентин Илиев заяви, че при гола на Лудогорец (0:1) е имало фаул извършен срещу него. Единственият гол в срещата реализира Даниел Абало през второто полувреме.

„Днес играхме много добре, но за жалост така се получава, че губиш. Не съм съгласен, че атаката ни е слаба, ние имахме своите шансове. Ако бяхме вкарали първи гол, може би нещата щяха да стоят по друг начин“, сподели Илиев.

„При гола, топката, когато летеше нагоре, само усетих как някой връхлетя върху мен и доколкото казват треньорите и ръководството е имало фаул, защото усетих някой. който ме блъска в гърба. След това станаха прекалено много рикошети, но явно така ни е било писано.“

„В едно съм сигурен, че нашият отбор не заслужаваше загубата. Вадим си поуките и продължаваме напред. Аз вярвам във всеки един от моите колеги, не се съмнявам в техните качества“, коментира още Илиев.

„Преди известно време се говореше, че няма да бъдем в седмицата, а сега се говори за титла, така че има положителни неща. Няма лесни мачове вече. Дори и първите ни мачове, преди плейофите, не бяха никак лесни“, каза още Валентин Илиев.

Относно продажбата на акции, капитанът на ЦСКА сподели: „Не искам да коментирам моите неща, просто искам да кажа, че не мога да задължа никого да го прави, но ако някой го чувства със сърцето си, една такава помощ би се отразила много добре на клуба. Имаме 100-процентово доверие на ръководството.“