Още в първия ден от новия сезон в А група очаквано се започна с оплакването от съдийството. Първи по темата изригна старши треньорът на Локомотив Пловдив Драган Канатларовски.

Претенциите на наставника на смърфовете са за отменения поради засада гол с глава на Здравко Лазаров при равенството 0:0 като гост на Лудогорец Разград.

„За първи мач мисля, че се получи добър двубой. Домакините бяха по-добри през първото полувреме, а второто бе по-добро за нас. През първото играхме по-назад и имахме проблеми в средата на терена, през второто бяхме много по-компактни“, коментира Канатларовски.

„Мисля, че бяхме ощетени, защото ни отмениха чист гол при ситуацията на Здравко Лазаров. Според мен ситуацията беше редовна. Нормално е да се ядосваме, че не спечелихме трите точки.“

„Въпреки че Лудогорец играе за първи път в А група, това е качествен отбор. Имахме доста положения, но не успяхме да вкараме гол. Само малко късмет ни трябваше, за да си тръгнем с трите точки“, каза още наставникът на Локо Пловдив.