Наставникът на новака Лудогорец Ивайло Петев изрази съжаление, че тимът му не е спечелил трите точки срещу Локомотив Пловдив. Мачът в Каварна приключи при нулево равенство, като символичните домакини от Лудогорец пропуснаха повече положения от своя противник.

„Не съм доволен от точката. Можем да съжаляваме с оглед на играта и положенията. Футболът е игра, в която не винаги, когато създаваш положения и играеш добре, печелиш. Поех голям риск с четирима играчи, които се включиха в последния момент. Този мач ще ни даде повече амбиция, защото този отбор има потенциал. Вие сами ще се уверите след време. Доволен съм от себераздаването. Имаме класни футболисти и те ще дават облик на този отбор“, заяви Ивайло Петев след мача.

„Надявам се в следващите мачове да реализираме създадените положения. Не можем да доминираме през всичките 90 минути, но все пак играхме срещу Локомотив. Доминираха за десет минути, но това се дължеше на наши грешки. Ако мачът беше в Разград щеше да има поне десет хиляди зрители. Ще се опитаме да вземем още един футболист. С оглед на това, което ни предстои ние се нуждаем от тези играчи“, допълни още специалистът.