Старши треньорът на ЦСКА Миодраг Йешич определи победата с 2:0 над Черноморец като „необходима победа за самочувствието на отбора“. Сърбинът призна, че в отбора е имало голямо напрежение заради поражението от Литекс в първия двубой.

„Това 2:0 е една необходима победа за самочувствието на отбора“, сподели Йешич пред БНТ. „Видяхме и сами, че след втория гол можехме да вкараме още 2 гола. След първата загуба имаше огромно напрежение, опитах се да го сваля, може би съм успял.“

„Искам да им честитя победата. Да се надяваме, че играчите ще играят все по-добре от мач на мач“, допълни Йешич.

На пресконференцията след двубоя, Йешич каза още:

Не съм губил самочувствие. Появи се огромно напрежение у играчите след тези неща, които се случиха. Мога само да ги поздравя за победата, вкараха два гола на един силен отбор.

Когато вкарахме втория гол, можехме да вкараме още 1-2 гола. Нормално е, когато съперникът се отвори да имаме повече голови положения.

Най-важното в този мач е, че резултатът ще даде самочувствие на играчите. Днес в нашия отбор играха млади играчи, Васил Попов игра, Чочев също влезе, така че и ЦСКА има млади играчи. Поздравявам отново всички играчи, надявам се играта да става все по-сигурна с всеки мач.

Каквото имам да кажа на играчите, съм им го казал. Програмата е малко сгъстена, за 6 дни имаме 3 мача. Днешният мач завърши, повече няма да мисля за него, сега започваме подготовка за следващия мач.

Аз каквото мисля го казвам, но не искам да говоря едно и също нещо. Продължаваме напред. Аз дойдох тук, за да работя за отбора и когато говоря, аз говоря винаги за групата, за отбора, не искам да изтъквам отделни хора.

Мисля, че с Крачунов всичко ще бъде наред. В един момент ми се стори, че изгуби съзнание, имаше силен удар в главата, но мисля, че всичко ще бъде наред.

На Васил Попов това му е дебют, той има много талант, но му липсва опит. Тази победа е важна именно за младите играчи.