Членът на Управителния съвет на ЦСКА Иво Котев бе категоричен, че главният рефер Таско Тасков е трябвало да изгони още един играч на Лудогорец по време на дербито между двата тима от 16-ия кръг.

Шефът на „червените“ имаше претенции към ситуацията в 30-ата минута, когато Жуниор Кайсара получи жълт картон, след като ритна играч на ЦСКА, докато той беше на тревата.

Арбитърът показа два червени картона в срещата - на Върджил Мисиджан и Маркиньос. Срещата на "Българска армия" завърши при 1:1.

„Смятам, че заслужавахме победата, при всички положения смятам, че играхме по-добре. Равенство, равенство, гледаме напред, продължаваме. Точките са си точки, 5, 8, 3. Независимо от всички ситуации, които съпътстваха мача, особено преди това, момчетата играха мъжки“, сподели Иво Котев.

„Ако видите паднал човек на тротоара, сигурно ще ви вкарат в затвора, ако го ритнете. Това ако не е втори черен картон за Лудогорец, какво да е? Вече стана нарицателно, че ревем, няма да ревем. Като има червен картон, ще изгониш“, коментира шефът на ЦСКА.

„Не не съм видял какво е станало отвън, с Ангел Петричев. Не съм видял“, заяви босът на „червените“, след като Ангел Петричев бе наплют от фенове на клуба-домакин, докато се опитваше да даде интервю пред медиите.

„Това е най-малкото, което нашите фенове заслужават - равенството. Армията от толкова години не сме я виждали толкова пълна, жалко, че не успяхме да им подарим победа. Включването на Луис Соарес беше уникално, раздвижи нашата атака по крилата, беше настоятелен, търсеше попадение. Според мен, а и от това, което чух е имало нарушение срещу него за дузпа. Ако не беше обиколил половината свят, за да се прибере от националния отбор, щеше да е по-свеж за отбора“, завърши Иво Котев.